ATP Doha uživo na Eurosportu

Nova teniska sezona startuje u Kataru 1. januara, gde ipak neće nastupiti aktuelni šampion, Novak Đoković. Eurosport će uživo pratiti takmičenje na ATP 250 turniru u Arapskim Emiratima.
Mnogi velikani belog sporta sezonu počinju na Katar "ExxonMobil Open" turniru, jednom od dva profesionalna takmičenja na Srednjem Istoku.

Rodžer Federer, Endi Mari, Rafael Nadal i Novak Đoković su više puta osvajali turnir u Dohi. Nadal je uz singl titulu 2014. godine osvojio i četiri titule u konkurenciji parova.

Novak Đoković je osvojio poslednja dva turnira u Dohi, ali zbog povrede lakta morao je da otkaže učešće i neće braniti titulu i 250 bodova.

"Nažalost, situacija sa laktom se nije promenila od juče. I dalje osećam bol. Žao mi je što neću nastupiti pred mojim navijačima u Dohi. Divne uspomene me vežu za ovo mesto i za mečeve koje sam odigrao, poput duela sa Endijem prošle godine. Atmosfera je uvek sjajna na stadionu, organizacija je na najvišem nivou i sve to će mi mnogo nedostajati", rekao je Novak.

"Samo kada budem 100% spreman, vratiću se na teren. Nadam se da će to biti uskoro. Želim svima da se zahvalim na strpljenju i razumevanju", dodao je Đoković, koji je po planu trebao da završi oporavak i da se vrati na teren posle pola godine. Poslednji meč srpski as je odigrao na Vimbldonu.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: mali_ekrani@live.com

Our Team Memebers